Nowex Aps blev etableret i 2005. Selskabet er delt op i to divisioner Novatio og Novatech, som tilsammen har ca. 20 medarbejdere.

Nowex er enedistributør i Danmark af Novatio & Novatech produkter. Novatio har hovedkontor i Olen i Belgien og blev etableret i 1978.
De er i dag repræsenteret i hele 26 lande.
I 1999 blev Novatio ISO 9001 certificeret og i 2004 blev de ISO 14001 miljøcertificeret.
Valideringsbrevet kan ses her: Novatio.

 

Også Novatech er ISO Certificeret med ISO 9001:2000 og ISO 14001:2004.
begge filer incl. valideringsbrev findes her:
 

Novatio leverer højkvalitets reparations- og vedligeholdsprodukter til værksteder, industri, bygge/anlæg, offshore, shipping, transport, auto, landbrug, stat og kommune.
Højkvalitetsprodukter giver en længere holdbarhed, flere anvendelsesmuligheder, større styrke og bedre brugervenlighed. Vore produkter er nøje udvalgt af professionelle brugere, test og godkendelses organisationer som, Det norske veritas, CEBEC, TÛV, ISEGA og NSF.

Vi giver landsdækkende service, da vi har repræsentanter over hele danmark, en Novatio sælger er som regel ikke langt væk, så han/hun kan give den bedste service.

3 ting vi vægter højt:

  • Personlig service.
    En sælger fra Novatio besøger kunden regelmæssig og følger op på kundens behov. En vigtig del af besøget er at demonstrere nye og eksisterende produkter og at udføre den nødvendige rådgivning på disse.
  • Teknisk support
    Ring til os og vi giver dig et svar på dit spørgsmål. Vi står altid til rådighed angående spørgsmål omkring vores produkter og deres anvendelses områder.
  • Hurtig levering
    Haste ordre leveres dagen efter de er bestilt ellers står vores folk på lageret klar til at sende ordren af sted hurtigst muligt.  

Læs mere omkring vores produkter her på hjemmesiden.

Novatech.
Er en afdeling i Nowex og markedsfører reparations- og vedligeholdsprodukter igennem byggemarkeder, marinebutikker,  VVS-butikker  og farvehandlere.
(se hvilke under forhandlere) og læs mere omkring produkterne på hjemmesiden.