Rehm kom først og viser vejen.

Med sit nyeste produkt viser Rehm, hvorfor tysk pålidelighed og ingeniørkunst er længder foran resten af verden, når det drejer sig om at kombinere et simpelt, nemt og brugervenligt kontrolpanel, med den fineste svejseteknologi.
Rehm har begået den første af sin art, - nemlig den første 100% svejsemaskine.

INVERTIG.PRO, som maskinen hedder, er en stjerne der lyser klart i mørket, ikke mindst når man beundrer de bløde linjer,  går det op for en at denne maskine er så veldesignet, at man tager sig selv i at betvivle dens funktionalitet,
en så lille og fin maskine kan da umuligt klare de hårde opgaver jeg har brug for” - kan man tænke.

Og det kan være svært at tro på, at en så lille mobil og kompakt maskine kan klare store  heavyduty opgaver,  - Men det kan den, den er helt & aldeles unik.

Der er slet ingen tvivl om, at denne maskine er starten på en verdensrevolution på det teknologiske område. Den vil være hjørnestenen og maskinen man vil forsøge at leve op til. Dette produkt er simpelthen definitionen på den perfekte TIG-svejser, enkel at bruge, energieffektiv, en fryd for øjet og dertil kan den naturligvis det, den er født til… TIG-svejse.

Ikke nok med at den er ”lækker lækker lækker” så tilbyder Rehm også hele sortimentet fra på 8 maskintyper, 240 A, 280 A, 350 A eller 450 A, som DC eller AC/DC version, derfor giver INVERTIG.PRO ubegrænset fleksibilitet i en lang række svejsetekniske opgaver. Og netop som manden med svejsehjelmen udtrykte det, ”det største krav i udførelsen er gentagelig kvalitets kontrol.”

Den lette betjening af apparatet sørger ydermere for at arbejdsgivere og ansatte af forskellig nationalitet, kan holde en meget høj standard, uden det store behov for ekstra uddannelse inden for den enkelte  maskine. Det er med denne tankegang, at huske at se på slutbrugerens behov, der bidrager til at placere Rehm svejseteknik helt i første række.

Med INVERTIG.PRO kan man antage alle tænkelige materialer så som stål, rustfrit stål, nikkel, kobber, titanium og aluminium. I det fleksible design af apparatet findes årsagen til, at maskinen er super funktionel og egnet til en lang række opgaver - lige fra industri og stål til reparation og samling.

Rehm giver ydermere 3 års garanti i Danmark, igennem reparationer og god service.

 

For yderligere information om dette nye vidunder, eller en af de mange andre Rehm maskiner: